Cum plasez o comanda?

Comanda se face prin adaugarea produsului ales in Cosul de cumparaturi si urmarea pasilor necesari achizitionarii. De asemenea, comanda poate fi trimisa si prin intermediul unui mail catre adresa office@artmaniacs. ro sau telefonic apeland numerele din Contact.

In termen de 24h vei fi contactat telefonic pentru a se confirma comanda.

Care sunt costurile de livrare?

Livrarea produselor se face prin curier rapid la adresa specificata de client in formularul de comanda sau in e-mail trimis catre office@artmaniacs.ro.

Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile pe stoc este 24 de ore, oriunde in tara.

Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul de livrare este de 2 zile lucratoare.

Toate taxele de curierat sunt suportate de către client.

Expeditii in TARA

11 LEI, tva inclus

Expeditii in BUCURESTI

7.3 LEI, tva inclus

* Taxa ramburs o platim noi.

* Pentru comenzi mai mari de 200lei, transportul in Bucuresti este gratuit.

* Preturile de mai sus sunt valabile pentru agentiile Atlassib din toata tara. Pentru a vedea daca orasul dvs se afla in lista de agentii teritoriale intrati pe site-ul Atlassib si treceti localitatea in calculatorul de pret. In urma completarii localitatii dvs veti vedea scris automat oras/judet sau cu rosu km suplimentari.

Daca esti din Bucuresti te asteptam la sediul nostru din Bld. Carol I, nr. 68, sector 2 sau Str.Transilvaniei, nr 24, sector 1.

În cazul livrării prin Poşta Română fără plată la ramburs, coletele trimise în România se trimit la costul de 8 RON per colet, iar cele cu plată la ramburs la un cost calculat astfel 8 RON + 2.2% din valoare cumulată tricouri per colet. Pentru colete internaţionale livrarea se face doar prin Poşta Română la un tarif fix de 40 de lei.

In cat timp pot primi comanda?

Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile pe stoc este 24 de ore, oriunde in tara.

Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul de livrare este de 2 zile lucratoare.

Cum platesc comanda?

Comada se plateste prin ramburs si ordin de plata.

Pot returna produsele?

 În conformitate cu legislaţia română, consumatorul are dreptul să notifice în scris folclorica.eu că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datată şi semnată de către cumpărător şi va fi trimisă pe email la office@artmaniacs.ro  sau prin poştă la SC ART MANIACS SRL cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Str. Transilvaniei, nr.24.

Este site-ul securizat?

Empty section. Edit page to add content here.