Return marfuri cumparate

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produsele noastre.

Daca nu sunteti incantat de produsele noastre, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii. Va rugam sa descarcati si sa completati urmatorul document care trebuie sa insoteasca marfa returnata. ( Folclorica.eu_Formular_retur_marfa )

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Se pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste. Artmaniacs va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

In cazul produselor personalizate acestea nu pot fi returnate decat in cazul in care acestea prezinta defectiuni de printare.

Returnarea produselor se face obligatoriu cu notificare scrisa pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.